Skrot din bil

Ring: +45 91 11 15 16

Når du skrotter din bil hos skrotbil-autoophug kan du være sikker på den bedste service, som er muligt når du skal skrot din bil. Vil du derimod sælge din bil, så kan du måske få lidt mere for den. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil

^

Hvordan udbetaler I min skrotpræmie?

Vi udbetaler dine penge kontant. Det vil sige på stedet, ikke nødvendigvis med kontanter. Det kan også være via bank overførsel el. mobilepay. I nogle tilfælde, så vil skat udbetale pengene til din nemkonto istedet for os.

^

Hvornår afhenter i skrotbilen?

Vi har i gennem vores erfaring udviklet et koncept vi kalder straksafhentning. Det betyder, at vi kan afhente bilen indenfor 24 timer fra at du har accepteres vores tilbud. Derudover tilbyder vi gratis afhentning. Du kan altså spare helt op til 2.000 DKK.

^

Hvor høj er min skrotpræmie for en skrotbil

Vi kan udbetale skrotpræmier helt op til 100.000 kroner. Din skrotpræmie afhænger dog af bilen. Vi kigger på faktorerer som fx. skader, motor, bilens mærke, model, årgang og andre lignende faktorer.

^

Er I en autoriseret autoophugger?

Vi er iso certificeret og autoriseret som autoophugger. Derfor skrotter du bilen i henhold til lovgivningen, når du skrotter din bil hos os. Vi er også godkendt som motorkontor hos skat, vi kan altså afmelde bilen på dine vegne. Ring og få et tilbud på din bil i dag.

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2022? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Skrot din bil

I over 10 år har vi hos skrotbil autoophug arbejdet med skrotbiler. Det betyder at vi har oparbejdet en masse erfaring indenfor skrotbranchen. Derfor ved vi også hvad du som kunde værdsætter mest, og det er skrotpræmien og servicen. Det vil sige at du ikke nøjes med en dårlig skrotpræmie hos os. Du kan også regne med god service hos os. Vi afmelder din bil hurtigst muligt, da vi er iso certificeret og autoriseret autoophugger. Det er også vigtigt, at du som bilejer skrotter din bil hos en autoriseret autoophugger. Det er nemlig et lovkrav som bilejer, at man tager sin bil til en autoriseret autoophugger, når man skal af med sin bil. Du kan også i nogle tilfælde, hvis din bil er god nok sælge bilen til os. På den måde kan du få mere end bare skrotpræmien i 2022. Der er også nogle gange nogen statsfinanseret puljer, for at tilskynde skrotning af biler. Eksempelvis har staten før åbnet op for en pulje ibm. med skrotning af dieselbiler, som er indregistreret før årgang 2006. Så blev skrotgodtgørelsen forhøjet til 5000 kroner fra de almindelige 2200 kroner. Det er altså mere end fordobling af skrotpræmien. Mange spørger os om de altid kan skrotte deres bil. Her er svaret ja. Du kan altid skrotte din bil og få skrotgodtgørelsen uanset, om din bil kan køre eller ej. Der er dog enkelte tilfælde, hvor hvis bilen er totalskadet, at der udbetales mindre i skrotgodtgørelse, da delene så ikke nødvendigvis kan genbruges og derved forringer det skrotpræmien for den enkelte bil.

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi har en del afdelinger på hele sjælland og en masse samarbejdspartnere i områder, vi selv ikke er i.
}

Åbningstider:

Vi holder åbent fra Mandag til Fredag: 08-20. Derudover tager vi imod akut-henvendelser i weekenderne.

Telefon:

Vi har telefontid fra 08-20 i alle hverdage. Herudover er vi på telefonen i weekenderne fra kl 12 – 18.

Kontakt os igennem formularen her

13 + 10 =

Frank Jensen

Skrot-bil autoophug er fair med deres skrotpriser og er utrolig gode i forhold til deres service. Alle anbefalinger herfra.

Michelle Sørensen

Jeg giver skrotbil autoophug de bedste anbefalinger herfra. De er utrolig hurtige, venlige i telefonen og det er virkelig nemt at skrotte sin bil!

Mads Morgenthaler

Skrot-bil Autoophug får mine bedste anbefalinger. Deres skrotpræmie kan der ikke klages over og chaufføreren var virkelig flink.

Afdeling i Hedehusene

Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Afdeling i Køge

Tigervej nr. 10, 4600 Køge